Welkom op de site van Tunnel Music Arnhem

Wie zijn wij?

 

Wij is de Tunnel Music Arnhem, inmiddels al ruim 8 jaar een stevige speler op drumgebied.

 

De Tunnel is ontstaan als hobby. Eigenaar Léon kocht altijd al drumspullen op om zijn eigen set te verbeteren en zo werden er ook erg veel spullen vervangen en weer doorverkocht. Toen uiteindelijk de hele eengezinswoning volgebouwd was met drumstellen moest er echt gezocht worden naar een volwaardige locatie.

 

Ons huidige bedrijfspand werd in december 2013 betrokken op de Nieuwe havenweg 23 in Arnhem. Dit voormalige kantoorpand werd al snel een “walhalla” voor drummers met in alle hoeken en gaten verrassingen.

 

De Tunnel is een eenmanszaak waar achter de schermen erg veel mensen hun steentje bijdragen. Heike is verantwoordelijk voor alles wat er gebeurd op Marktplaats, Nicole vangt onze afwezigheid op als we er even niet kunnen zijn.  Op de zaterdagen loop je tegen Martijn of Theo aan die hand en spandiensten verleend en Eleo die bij drukte bijspringt. Het team heeft verder zijn eigen boekhouder Jeroen en zijn eigen webmaster Nico. Voor reparaties kan Léon gebruik maken van Eelco onze gitaardoctor die met zijn bedrijf in hetzelfde pand gehuisvest is.

Gebruikte drumspullen

In de basis is De Tunnel “Dé kringloopwinkel voor drummers.” Dit is en zal zeker ook voorlopig de insteek blijven. Gewoon goede en betaalbare topspullen voor elke portemonnee. Gecontroleerd, waar nodig hersteld en in ieder geval goedgekeurd door ons voor de verkoop. Wij halen onze spullen binnen via diverse kanalen; regelmatig wordt ingekocht bij klanten als inruil. Veel komt binnen in bemiddeling / consignatie. Ook kopen we zelf in via Marktplaats / Facebook / Speurders en Ebay en we krijgen enorm veel spullen aangeboden via de mail. In alle gevallen zijn de verkopers bij ons bekend.

 

Nieuwe drumspullen

Steeds vaker vind je ook nieuwe spullen in De Tunnel. Deze spullen zijn afkomstig van veilingen of bedrijven die met hun drumafdeling gestopt zijn, faillissementen of gewoon via particulieren. Ook hebben we een aantal merken waarvan we inmiddels dealer zijn zoals onder andere Soultone, BW-drums, Tama, Dixon, Scott, G-rock, Turkish, Evans, Meinl, Hayman en Medeli.


Onze producten

Ons assortiment bestaat uit akoestische drumstellen, elektrische drumstellen en alle denkbare hardware rondom drumstellen. Wij hebben veel bekkens in alle soorten en maten. En ben je al een hele tijd op zoek naar “dat ene onderdeel,” neem dan gerust contact op want de kans is groot dat wij het in voorraad hebben.

 

 

Verkoop 

Wij verkopen via onze webshop op www.tunnelmusic.nl/webshop en via Marktplaats en Facebook. Het is mogelijk langs te komen in onze zaak op maandag, donderdag en op zaterdag van 1200-1600 uur en uiteraard de rest van de week op afspraak.

Persoonlijke benadering

Heb je een afspraak gemaakt dan kun je er van uit gaan dat je alle tijd hebt om je spullen bij elkaar te zoeken en om ze uit te proberen. Voor de meeste afspraken plannen we 30-60 minuten in afhankelijk van de vraag. Desgewenst kun je advies krijgen, maar wil je liever rustig het één en ander uitproberen geef dit dan gewoon bij ons aan.

 

Bemiddeling instrumenten

Misschien wel de meest interessante variant om je spullen te verkopen. Je brengt je spullen naar De Tunnel en we spreken een garantieprijs af die je krijgt bij verkoop. Wij zetten er een kleine winstmarge bovenop en nemen alle verdere kosten voor onze rekening. Jouw instrumenten zijn bij ons verzekerd tegen brand en inbraak. De bemiddelingsperiode is 6 maanden. Na 6 maanden kun je je instrument weer komen ophalen, de periode stilzwijgend verlengen of eventueel de prijs iets bijstellen.

Wordt je instrument verkocht dan wordt nog dezelfde dag het verschuldigde bedrag naar je overgemaakt. Meer info vind u hier http://www.tunnelmusic.nl/bemiddeling

 

Verhuur

Wij verhuren ook instrumenten. Zit je verlegen om een drumstel, een versterker of percussie neem dan even contact op. Wij verhuren tevens een handpan en een lamelle. Voor meer informatie over tarieven en beschikbaarheid kun je ons gewoon even mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Deze site werkt met cookies om inzicht te krijgen in de functionaliteit van de site. Gegevens worden gebruikt om de site te verbeteren. Persoonlijke informatie kan en zal niet opgeslagen worden door onze site.