Contactgegevens

 
De Tunnel Music Arnhem
  

Onze openingstijden zijn;

Maandag open van 1200-1600 
Donderdag open van 1200-1600
Zaterdag open van 1100-1600

-Rest van de week op afspraak ! -

 

Nieuwe Havenweg 23
6827 BA Arnhem

Pinnen is mogelijk.


IBAN: NL76 RABO 0305 2281 02
Handelsregister: 57216576
Telefoon: 06 385 80 531
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Voorwaarden bij uw bestelling

Al onze gebruikte artikelen zijn getest en verlaten ons pand in een goede werkende staat. Artikelen bij ons gekocht kunnen geretourneerd worden binnen 5 werkdagen zonder opgave van redenen, nieuwe artikelen dienen ongeopend in hun oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden. Indien u heeft gekozen voor verzending dan komen alle verzendkosten voor uw rekening. U ontvangt van ons waardebonnen ter waarde van het door u besteedde bedrag tenzij anders aangegeven. In alle gevallen komen we graag met u in contact om welk probleem dan ook naar tevredenheid op te lossen.

Onze prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten.

Pas na betaling bent u met ons een overeenkomst aangegaan. We moeten t.a.t. eerst kijken of het door u gezochte item nog voorradig is.

Inruil van muziekinstrumenten

Bij ons is het mogelijk om artikelen in te ruilen. In alle gevallen adviseren we u om eerst contact op te nemen met ons over wat u wenst in te ruilen. Indien u in het bezit bent van de oorspronkelijke aankoopbewijzen neemt u deze dan ook vooral mee. Blijken uw goederen afkomstig van diefstal, braak of andere illegale activiteit dan werkt De Tunnel Music actief mee aan elk strafrechtelijk onderzoek.