Bemiddeling

Je hebt zelf geen zin in gedoe bij de verkoop van je instrumenten, of je zit met een nalatenschap en kent de prijzen niet van de instrumenten die je hebt staan, dan kun je gebruik maken van onze bemiddelingsmogelijkheid. Je maakt gebruik van onze expertise en ons complete netwerk en je drum / gitaar spullen worden verkocht voor een vooraf afgesproken prijs, die jij bepaalt.
Wij zetten bovenop de prijs een winstmarge. Dat wordt uiteindelijk de prijs waarmee je product op alle sites te zien zal zijn. Geen verrassingen, gewoon een open manier van communiceren met elkaar zonder teleurstellingen achteraf.

Bij verkoop krijg je de afgesproken prijs op je bankrekening. Wordt het item niet verkocht binnen de afgesproken periode, dan mag je de periode verlengen, de prijs aanpassen of het item weer komen ophalen. Je maakt in dat geval geen kosten.

Jouw drum spullen kun je opsturen (6,75) of langs komen brengen in Arnhem. In uitzonderlijke gevallen komen we ook de spullen bij je thuis ophalen, denk aan nalatenschappen of immobiliteit. Je kunt ook meerdere items aanbieden.

We hebben bij bemiddeling je adresgegevens en je bankrekening nummer nodig.


We adverteren op

verder krijgen we veel mensen over de vloer in onze  bedrijfsruimte die voor een bekkenstand of gitaar komen en met hun kofferbak vol vertrekken.

Voor meer info over bemiddeling van je instrumenten neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ter info; Blijken aangeboden spullen van diefstal afkomstig te zijn dan werken wij mee aan ieder strafrechtelijk onderzoek. Je bent en blijft dus wel aansprakelijk over de herkomst van je instrumenten.

 

Leon Keppels Eelco Slont